woensdag 13 juni 2012

Handreiking sociale media voor de Vlaamse overheid

De Vlaamse overheid beschikt nu ook over een handreiking sociale media voor haar personeel. De handreiking, met praktische richtlijnen, is bedoeld voor ambtenaren van de Vlaamse overheid die op professioneel vlak of als privépersoon actief zijn op sociale media. Sociale media bieden zeker kansen, maar moeten zorgvuldig gebruikt worden. De handreiking biedt een houvast aan ambtenaren die al actief gebruik maken van sociale media of dat in de toekomst van plan zijn.


Handreiking sociale media thema Open Koffie van 7 juni 2012

De handreiking sociale media werd op 7 juni 2012 toegelicht door Godfried Knipscheer (@godje), adviseur bij de afdeling Communicatie van het ministerie van de Vlaamse gemeenschap. Het verslag van de Open Koffie op 7 juni 2012 in Brussel en alle documenten kan je nalezen op de blog openoverheid.nu. Openoverheid.nu is een socialemediaproject van de Vlaamse overheid.
Deelnemers aan de Open Koffie kregen een exemplaar van de handreiking mee naar huis. De handreiking is opgevat als een post-it die aan het computerscherm gekleefd kan worden. Je kan de handreiking ook als .PDF-bestand downloaden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vragen of opmerkingen bij deze post? Laat een berichtje achter!